Roel Wamelink

Mijn naam is Roel Wamelink. Ik ben een 22 jaar oud en ik houd me dagelijks bezig met het maken van video's. Zo ben ik actief op het gebied van film, edit en animatie.

Studie

Ik heb de studie Communication and Multimedia Design afgerond aan de HAN in Arnhem. Hier heb ik me bezig gehouden met het realiseren van verschillende soorten media (video's, animaties, websites, games, posters, flyers etc.). Tijdens mijn Minor ben ik een half jaar naar Amerika geweest. Hier heb ik gestudeerd aan de Minnesota State University of Mankato. Nadat ik mijn minor had afgesloten ben ik twee maanden door Amerika gaan reizen.

Werk

Tijdens mijn mijn studie in Amerika heb ik bij het bedrijf B507 gewerkt als av teamlead. Zo heb ik daar een klein team aangestuurd en hiermee heb ik gewerkt aan verschillende video projecten. B507 is het dochterbedrijf van B302 uit Arnhem. Hier heb ik ongeveer twee jaar gewerkt binnen het audio visuele team waarvan een jaar als teamleider. Verder heb ik stage gelopen bij MediaMonks in Hilversum als editor en bij Blikfilm uit Utrecht als medewerker in het productie team. Op dit moment houd ik me bezig met freelancen. Zo kan je bij mij altijd terecht als je een video of animatie nodig hebt. Meer informatie hierover is te vinden op de contact pagina.

TOP