Roel Wamelink

Mijn naam is Roel Wamelink. Ik ben een 21 jaar oud en ik houd me dagelijks bezig met het maken van video's. Zo ben ik actief of het gebied van film, edit en animatie.

Studie

Op dit moment studeer ik Communication and Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Hier houd ik me bezig met verschillende soorten media. Tijdens mijn Minor ben ik een half jaar naar Amerika geweest waar ik gestudeerd heb aan de Minnesota State University of Mankato. Nadat ik mijn minor had afgesloten ben ik twee maanden door Amerika gaan reizen.

Werk

Tijdens mijn mijn studie in Amerika heb ik bij het bedrijf B507 gewerkt als av teamlead. Zo heb ik daar een klein team aangestuurd en gewerkt aan verschillende video's. B507 is het dochterbedrijf van B302 uit Arnhem. Bij B302 heb ik ongeveer twee jaar gewerkt binnen het audio visuele team waarvan een jaar als teamlead. Verder heb ik stage gelopen bij MediaMonks in Hilversum als editor. Op dit moment houd ik me bezig met freelancen. Zo kan je bij mij altijd terecht als je een video of animatie nodig hebt. Meer informatie hierover is te vinden op de contact pagina.

TOP